Vorig leven regressie

Past Life Regression

Een paar dingen die je moet weten over een regressie in een vorig leven, ook bekend als Past Life Regression of PLR)

Heb je iets meegemaakt dat een vreemde droom leek en toch zo echt aanvoelde? Iets uit je verleden misschien? Ik heb het niet over je huidige leven; Ik heb het over het gevoel van ervaringen in eerdere levens die je hebt gehad voor deze.

Regressietherapie uit vorige levens kan iets zijn om te onderzoeken als je meer wilt weten over hoe je eerder in andere levens hebt geleefd. Het kan je helpen jezelf, je gewoonten en je verlangens beter te begrijpen, mogelijk fobieën en nachtmerries te overwinnen, verdriet te verwerken en vergeving te creëren, en enkele van de mysteries van je leven op te lossen.

Als je je afvraagt ​​hoe het voelt, denk er dan zo over: je kunt het gevoel hebben dat je door een portaal loopt naar andere werelden waarin je eerder hebt geleefd. Of misschien heb je het gevoel dat je in een dimensionale achtbaan zit, waardoor je je leven vanuit een ander perspectief kunt bekijken.

– Regressietherapie uit vorige levens maakt gebruik van hypnose

Om toegang te krijgen tot de herinneringen van je vorige leven of andere verre herinneringen, moeten we ons naar binnen richten en ons verdiepen in het onderbewustzijn door middel van hypnose, wat een vorm van gericht bewustzijn is. Je bevindt je in een lichte trance, nog steeds bewust van je omgeving, terwijl je tegelijkertijd volledig bezig bent met de herinnering aan je vorige leven.

– Kan iedereen in regressie?

Zoals met alles, is regressietherapie uit het verleden niet voor iedereen weggelegd. Daarom zorg ik ervoor dat ik voor je eerste sessie jou en je persoonlijke geschiedenis beter leer kennen. De sessies zullen uiteindelijk het beste werken als je me een gevoel geeft voor eventuele problemen die je tijdens je sessie wilt aanpakken en ervoor zorgt dat de therapie geschikt is voor jou.

Er is geen manier om zeker te weten of je toegang hebt tot een herinnering uit een vorig leven totdat we het proberen. Succes gaat over de bereidheid van je ziel, je openheid en je bereidheid om te veranderen, evenals alle onbekenden die op je sessiedag kunnen voorkomen. Elke persoon is anders, dus elke sessie is anders.

– Wat kan het resultaat zijn van mijn sessie?

U kunt veel nieuwe perspectieven krijgen van een sessie, zoals u helpen huidige relaties te begrijpen en op te lossen, emotionele problemen te ontrafelen, waaronder fobieën en dwanghandelingen, en lichamelijke symptomen te genezen. Allemaal door het opnieuw ervaren en verwerken van een herinnering uit het verleden.

– Hoeveel sessies worden geadviseerd?

Sommige mensen kunnen merken dat één sessie hen een enorme schok van inzicht geeft en hun perspectief verandert. Het kan even duren om deze veranderingen te verwerken, aangezien dit geen gesprekstherapie is; het is eerder een vorm van hypnose die dieper gaat.

In tegenstelling tot reguliere therapie is het niet nodig om wekelijkse of maandelijkse sessies bij te wonen. Sommigen vinden een nieuwe sessie een paar maanden of een jaar of langer later, wat kan helpen hun begrip te intensiveren en het genezingsproces voort te zetten. Het zal altijd uw keuze zijn, en u kunt het gevoel hebben dat één sessie alles is wat u nodig heeft.

– Doorbreek de lineaire mentaliteit

Velen groeien op met de overtuiging dat het leven als een tijdlijn is, vooruitgaan en leren naarmate we ouder worden. Een deel hiervan is waar … niet helemaal. Misschien ben je in het ene leven een held geweest en het volgende een alcoholist. Het lineaire geloof is oneerlijk. Het universum geeft ons echter wat we nodig hebben om de juiste lessen te leren en expansie in onze ziel te bereiken. Geen enkele les is groter dan een andere; alle lessen leiden naar mededogen, groei en verlichting.

– Niet elk probleem gaat over een vorig leven

Velen van ons lijden aan angsten en fobieën tot het punt waarop het een natuurlijk onderdeel van het leven lijkt te zijn. De oorsprong van deze angsten en fobieën is niet noodzakelijk uit een vorig leven. Zelfs als je je een specifieke gebeurtenis van trauma niet kunt herinneren, kan worden vastgesteld dat bijna alle angsten een actuele levensoorsprong hebben.

– Parallelle levens

Wanneer ze de suggestie krijgen: “Laten we je terugbrengen naar een vorig leven dat je vandaag beïnvloedt”, kan 1 op de 5 een leven gaan leiden dat ze momenteel in een ander lichaam en een ander deel van het land leven. Door dat probleem te helen, help je beide levens, en misschien ook meer parallelle levens. Je hoeft helemaal niet in concepten als reïncarnatie te geloven om dit effect te voelen. Als je verder gaat en denkt dat je misschien meer dan één leven tegelijk leeft, kan dat een heel nieuw fascinerend begrip van de wereld in je openen.

– Je was niet altijd braaf

Zoals eerder vermeld, kunt u in een vorig leven alcoholist zijn geweest. Dit betekent alleen dat er een reden is waarom je dit verleden hebt verteld, en een reden waarom je die informatie wordt getoond, wat betekent dat er iets helends voortkomt uit het kennen van die ervaring. Met de slechte middelen doet het genezende goede werk. Het leven draait om balans. We zijn zowel goed als slecht. Het zal tijd kosten om erachter te komen waar we in elk leven moeten zijn om de les te leren die we moesten leren.

– Sorry, ze was waarschijnlijk al vele malen eerder je moeder

Er zijn een paar mensen in je leven die altijd met je zullen reïncarneren en nog een paar die veel opduiken. Sommige zijn misschien degenen die je echt niet leuk vindt of waarmee je goed kunt opschieten. Ze kunnen in sommige van die levens zelfs dezelfde rol spelen, of je het nu leuk vindt of niet.

– De onverklaarbare momenten

Er zijn een paar dingen die we niet kunnen verklaren die kunnen gebeuren tijdens een regressiesessie.

1 Vreemde gevoelens van zwaarte allemaal langs één kant van het lichaam – van dit soort kan worden aangenomen dat het verwondingen zijn die je hebt opgelopen in een van je vorige levens. Als je iets onaangenaam pijnlijks hebt opgelopen, en het kwam toevallig naar voren in een van je herinneringen aan een vorig leven, is het onwaarschijnlijk dat je het fysiek in die mate zult voelen tijdens je sessie. U kunt een fysieke sensatie van pijn of een vreemd gevoel in een deel van uw lichaam ervaren als een teken of symbool van wat er met u is gebeurd in deze herinnering die u zich herinnert. Onthoud dat je volkomen veilig bent, en als je je erg ongemakkelijk voelt of veel pijn hebt, zal ik ervoor zorgen dat ik op de juiste manier voor je zal zorgen. Houd er echter rekening mee dat dit zeldzaam is en niet iets waar u zich zorgen over hoeft te maken. Ik ben hier voor uw zorgen en zal een veilige ruimte bieden wanneer u dat nodig heeft.
2 Je regressiegeheugen uit een vorig leven liet je zien als een man met blauwe ogen. Blauwe ogen zijn een recessieve eigenschap en je hebt bruine ogen, hoewel het beeld van de man die je misschien was of niet, duidelijk blauwe ogen had.
3 Een terugkerend beeld. Het voelt misschien als iets uit een Hollywood-film, maar voelt toch heel echt aan terwijl je je regressiesessie ervaart.

– Je bent misschien beroemd geweest zonder de koningin van Engeland te zijn

Nadat je de geschiedeniszender hebt bekeken, denk je misschien dat je de reïncarnatie bent van koningin Elizabeth, Elvis Presley of Abraham Lincoln misschien? Je affiniteit met een bepaalde historische figuur is misschien niet omdat je ze in een vorig leven was; je werd eerder met hen geassocieerd. Misschien een lid van Cleopatra’s hofhouding? Of een vriendin van Anne Boleyn? Beroemd meer met een connectie dan echt beroemd … je weet maar nooit.