Roken

Niet roker worden

Door mijn regelmatige confrontatie met ernstige ziekten bied ik ook graag mijn diensten aan om rokers naar niet-rokers om te buigen.
Omdat ik de gemotiveerde klanten behandel kan ik bogen op een resultaat van meer dan 90% geslaagd in slechts één enkele sessie. Hoe heerlijk zou het zijn als jij daar ook voor kiest. En mocht je toch binnen 12 maanden in de valkuil trappen dan krijg je zonder kosten een herhaling van de behandeling. Mijn doel is om zoveel mogelijk rokers te helpen niet roker te worden.
Benieuwd of jij ook de juiste motivatie hebt om van het roken af te komen? En woon je in Hoofddorp of omgeving? Neem dan contact met mij op en laat mij jou helpen bij jouw motivatie. Roken is de verleden tijd van ruiken. Het komt jou op alle fronten ten goede, maar dat weet jij van binnen allang. Toch?

Roken in het restaurant
Verleden tijd

Je gaat gezellig uit eten en trekt je mooie kleren aan. Tegenwoordig is roken in het restaurant niet meer toegestaan en moet je buiten roken. Daar sta je dan in jouw mooie kleren, samen met andere mensen, die je misschien niet eens kent en ook niet de behoefte hebt om te leren kennen.
Herken je dit? Baal jij er ook van dat de sigaret jou zo in de macht heeft?
Ik help jou graag om weer niet-roker te worden. Slagingspercentage is erg hoog na slechts 1 enkele sessie

Buiten roken
Daar sta je dan in je mooie kleren