Roken en vapen

Niet roker worden

Door mijn regelmatige confrontatie met ernstige ziekten bied ik ook graag mijn diensten aan om rokers naar niet-rokers om te buigen.
Omdat ik de gemotiveerde klanten behandel kan ik bogen op een resultaat van meer dan 90% geslaagd in slechts één enkele sessie. Hoe heerlijk zou het zijn als jij daar ook voor kiest. En mocht je toch binnen 90 dagen in de valkuil trappen dan krijg je zonder kosten een herhaling van de behandeling. Mijn doel is om zoveel mogelijk rokers te helpen niet roker te worden.
Benieuwd of jij ook de juiste motivatie hebt om van het roken af te komen? En woon je in Hoofddorp of omgeving? Neem dan contact met mij op en laat mij jou helpen bij jouw motivatie. Roken is de verleden tijd van ruiken. Het komt jou op alle fronten ten goede, maar dat weet jij van binnen allang. Toch?

Neem contact met mij op en ontvang vijf whatsapp berichten om jou te motiveren de stap naar niet roker te zetten

Ben je het zat om afhankelijk te zijn van vapen? Wil je jezelf bevrijden van je verslaving? Voor veel mensen was vapen een spannend alternatief voor sigaretten, waarbij een “gezonder alternatief” voor roken werd beloofd. Maar voor velen die zijn gestopt met roken, kan vapen uitgroeien tot een nog grotere verslaving dan roken was. En het helpt je niet om van de verslaving af te komen, omdat je nog steeds die gewoonte hebt. En zoals nu bekend is, heeft die gewoonte nog steeds negatieve effecten op zowel je fysieke als mentale gezondheid. “Nog eentje” Net als roken creëert vapen rationalisaties die zijn slachtoffer helpen om door te blijven vapen zonder zich al te slecht te voelen, zoals dat het je helpt om: – Omgaan met stress – Ontspannen – Concentreren. En met name het idee om te vapen voor “nog één dag, dan stop ik,” is een verleidelijke vijand. Want natuurlijk is het niet alleen maar nog één dag, nog één trekje. Het is altijd nog één meer bovenop alle anderen. Maar hoe vaak je jezelf ook vertelt dat het slecht voor je is, het is heel moeilijk om jezelf te rationaliseren uit deze dwangmatigheid. Omdat het zijn fundamentele oorsprong heeft in emotie, in je oude limbische systeem. (Als dat niet zo was, zou er geen verslaving bestaan omdat het gemakkelijk zou zijn om te stoppen!) En daarom kan het zeer nuttig zijn om deze verslaving op het niveau van je onderbewuste aan te pakken.

Roken in het restaurant
Verleden tijd

Je gaat gezellig uit eten en trekt je mooie kleren aan. Tegenwoordig is roken in het restaurant niet meer toegestaan en moet je buiten roken. Daar sta je dan in jouw mooie kleren, samen met andere mensen, die je misschien niet eens kent en ook niet de behoefte hebt om te leren kennen.
Herken je dit? Baal jij er ook van dat de sigaret jou zo in de macht heeft?
Ik help jou graag om weer niet-roker te worden. Slagingspercentage is erg hoog na slechts 1 enkele sessie

Enkele reacties:

  • No craving or smoking since our session. Feeling great! Thank you
  • Goedemorgen. Het gaat goed. Je kan mij toevoegen aan je succespercentage
  • Tot nu toe nog steeds gestopt
  • Veel dank. Heb de mantra zelfs in de auto hardop gedeclameerd
  • Net weer iemand naar je doorgestuurd
  • Dankjewel Herman voor de goede nazorg. Ik ben nog steeds overuigd niet roker
  • Ben er nog steeds super blij mee Herman
Buiten roken
Daar sta je dan in je mooie kleren